Uncategorized
Laurbærkirsebær med Haekplanter Heijnen

Laurbærkirsebær med Haekplanter Heijnen

Planter du en ny hæk i din have? Sørg for at medtage en laurbærkirsebær med Haekplanter Heijnen i dine overvejelser. Der er forskellige typer kirsebærlag. Du vælger den sort, der bedst passer til dit havedesign. En laurbærhæk er ikke kun smuk at se på: kirsebærbutikken tilbyder mange andre fordele for din have og for dig selv. Vi fortæller dig gerne en række fremragende grunde til at vælge en laurbærhæk.

Alle kirsebærlager er stedsegrønne. Derudover er de fleste sorter også meget hårde. Vil du nyde en grøn, fuld hæk året rundt? Så er en opbevaringshæk ideel til dette. En stor fordel ved en stedsegrøn hæk er, at du også er beskyttet om vinteren mod naboer og forbipasserende. Hvis du kan lide dit privatliv og ønsker at nyde en smuk hæk på samme tid, er kirsebærlaget et hækplante, der passer dig godt.

En lejeafstand reducerer trafikstøj

Mange typer kirsebærlag har tunge, lidt større blade. Tænk for eksempel på kirsebærlaget “Rotundifolia” og laget “Novita”. Dette store blad giver mange fordele: Efter plantning af disse typer kirsebærlag vil du relativt hurtigt nyde hækgens syntetiske natur. Derudover reducerer de store blade den nødvendige støj, såsom trafikstøj. Oplever du mange gener fra en nærliggende (hurtig) vej? Så er det en god ide at vælge en lidt højere laurhæk som havehegn. Selvfølgelig vil dette ikke fjerne al støjforurening, men du vil helt sikkert opleve mindre trafikstøj.

Kirsebærlaget tåler beskæring udmærket. Løvblade spredes, selv når planten beskæres tilbage til det bare træ. Det faktum, at hækplanten er let at beskære, er et stort plus for mange gartnere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *